Feet in Motion 

4 professionals met 1 gemeenschappelijk doel

Feet in Motion is het verhaal van vier professionals die hun ervaring en expertise gebundeld hebben. Ons doel? Jou met kwaliteitsvolle producten en professioneel advies helpen om je voeten te verzorgen en kleine voetproblemen te behandelen of voorkomen.

Feet in Motion staat voor:

Kwaliteitsproducten

Onze selectie van voethulpmiddelen onderscheiden zich op het vlak van kwaliteit, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. We hebben elk product in onze webshop gekozen op basis van onze eigen ervaringen en de bewezen effecten bij onze patiënten.

Podologisch advies

Een voethulpmiddel koop je niet elke dag. Het is dan ook heel normaal dat je vragen hebt. We geven je met veel plezier podologisch advies. Zo weet je zeker dat je het product koopt dat perfect aan jouw behoeften voldoet.

Een totaalplaatje

In je lichaam is alles met elkaar verbonden en je voeten vormen het fundament om vlot te bewegen. Maar de oorzaak van een voetprobleem kan ook ergens anders liggen. Daarom kijken we in ons advies verder dan je voeten en houden we rekening met het totaalplaatje.

Duidelijke uitleg

Bij Feet in Motion spreken we jouw taal. Verwacht dus geen advies of productomschrijvingen vol medisch jargon of onbegrijpelijke termen, maar een heldere uitleg in klare taal. Zo koop je goedgeïnformeerd het juiste en kwaliteitsvolle voethulpmiddel.

De gezichten achter de schermen

Tom Geens - Feet in Motion
podoloog

Tom Geens

Kim Vranken - Feet in Motion
podoloog

Kim Vranken

Tine Hechtermans - Feet in Motion
podoloog

Tine Hechtermans

Jochem Verjans - - Feet in Motion
gespecialiseerd voetverzorger

Jochem Verjans